Látogatóink száma 2012.02.20-óta:
„Csak dolgozunk keményem, hajtjuk a pénzt, S az alagút végén nem látjuk a fényt. Még több kell belőle, mert jobban akarunk élni, Csak közben megváltozunk és ettől kell félni. Mit fog érni a pénz, ha nem lesz már egészség? Ezért kockáztatni elég nagy merészség! Tegyünk kicsit másképp, mint ahogy eddig tettük! Ne úgy nőjön fel gyermekünk, hogy észre sem vettük! Hová vezet mindez? Eljön majd a vég! S akkor hiába mondjuk már, hadd maradjunk még! Gondoljuk át mind ezt, hisz repülnek az évek, Lassan megöregszünk és elmúlunk végleg! Van család, barátok, napfény és tenger, S még számtalan más, mitől boldog az ember! Értelem, érzelem, egymásra figyelés, Életünk csak egy van, nincsen ismétlés! Éljünk ma úgy, hogy a holnap szebb legyen, Szeretném azt, hogy mindenki így tegyen!”

Akiket 2014-ben segítettünk

 

Szegedi Újszülött mentők munkáját Alapítványunk ez évben 1 000 000 Ft.- pénzbeli adománnyal támogatta, amellyel a koraszülött mentők műszervásárlását segítettük.

II.sz Sote Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére 300 000 Ft.- pénzbeli adomány, természetbeli adomány továbbá műszeradomány.
Ezek összege: 492 500 Ft.-

Madarász u.gyermekkórháznak 200 000 Ft.- pénzbeli adományt adtunk át.

Megkeresésünkre BMW Motoros Túraklub Magyarország tagjai Petrich Ákos elnök vezetésével adományt adtak át!
három infúziós pumpát, egy pulzoximétert és egy hűtő-fűtő klímaberendezést, melyet a mentődolgozók pihenőhelyén szerelnek majd fel.

Az adomány összege 1.000.000Ft.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/motorosok_segitettek_az_ujszulottmentoket/2402846/

A Tűzoltó utcai Gyermekkórház számára Szalvéta és WC papír adomány.

 

Köszönjük a Támogatást!Hála a Hankooknak a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat autójában minden újszülött, koraszülött biztonságban utazhat!

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012 őszén indította útjára Abroncsadományozási Programját, melynek célja, hogy segíts…ék azon szervezeteket, akik tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek.


A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálalat is azon szerencsés három támogatott civil szervezet közé tartozik, akik egy téli vezetéstechnikai tréningen is részt vehettek a Hankook Tire Hungary Ltd. jóvoltából.

 

“Úgy szeretnék gazdag lenni …
– Egyszer Zsíros kenyeret enni,
de úgy, hogy ne kelljen kérni!
Zsírt és Kenyeret magam tudjak venni!
S ha rám nézne egy Égi Hatalom,
és SÓT is vehetnék, ha úgy akarom,
és hagymát és …
– De lám megint álmodom
itt e kopott téren, e zúzmarás padon.”

Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika részére történt átadások. Az utolsó képen látható 2 db irattartó polc a Polgár Család adománya.