• ремонт квартир СтройСила
 • Látogatóink száma 2012.02.20-óta:
  „Csak dolgozunk keményem, hajtjuk a pénzt, S az alagút végén nem látjuk a fényt. Még több kell belőle, mert jobban akarunk élni, Csak közben megváltozunk és ettől kell félni. Mit fog érni a pénz, ha nem lesz már egészség? Ezért kockáztatni elég nagy merészség! Tegyünk kicsit másképp, mint ahogy eddig tettük! Ne úgy nőjön fel gyermekünk, hogy észre sem vettük! Hová vezet mindez? Eljön majd a vég! S akkor hiába mondjuk már, hadd maradjunk még! Gondoljuk át mind ezt, hisz repülnek az évek, Lassan megöregszünk és elmúlunk végleg! Van család, barátok, napfény és tenger, S még számtalan más, mitől boldog az ember! Értelem, érzelem, egymásra figyelés, Életünk csak egy van, nincsen ismétlés! Éljünk ma úgy, hogy a holnap szebb legyen, Szeretném azt, hogy mindenki így tegyen!”

  Akiket 2014-ben segítettünk

   

  Szegedi Újszülött mentők munkáját Alapítványunk ez évben 1 000 000 Ft.- pénzbeli adománnyal támogatta, amellyel a koraszülött mentők műszervásárlását segítettük.

  II.sz Sote Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére 300 000 Ft.- pénzbeli adomány, természetbeli adomány továbbá műszeradomány.
  Ezek összege: 492 500 Ft.-

  Madarász u.gyermekkórháznak 200 000 Ft.- pénzbeli adományt adtunk át.

  Megkeresésünkre BMW Motoros Túraklub Magyarország tagjai Petrich Ákos elnök vezetésével adományt adtak át!
  három infúziós pumpát, egy pulzoximétert és egy hűtő-fűtő klímaberendezést, melyet a mentődolgozók pihenőhelyén szerelnek majd fel.

  Az adomány összege 1.000.000Ft.
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/motorosok_segitettek_az_ujszulottmentoket/2402846/

  A Tűzoltó utcai Gyermekkórház számára Szalvéta és WC papír adomány.

  [Not a valid template]

   

  Köszönjük a Támogatást!Hála a Hankooknak a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat autójában minden újszülött, koraszülött biztonságban utazhat!

  A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012 őszén indította útjára Abroncsadományozási Programját, melynek célja, hogy segíts…ék azon szervezeteket, akik tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek.

  [Not a valid template]
  A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálalat is azon szerencsés három támogatott civil szervezet közé tartozik, akik egy téli vezetéstechnikai tréningen is részt vehettek a Hankook Tire Hungary Ltd. jóvoltából.

   

  “Úgy szeretnék gazdag lenni …
  – Egyszer Zsíros kenyeret enni,
  de úgy, hogy ne kelljen kérni!
  Zsírt és Kenyeret magam tudjak venni!
  S ha rám nézne egy Égi Hatalom,
  és SÓT is vehetnék, ha úgy akarom,
  és hagymát és …
  – De lám megint álmodom
  itt e kopott téren, e zúzmarás padon.”

  [Not a valid template]

  Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika részére történt átadások. Az utolsó képen látható 2 db irattartó polc a Polgár Család adománya.[Not a valid template]