• ремонт квартир СтройСила
 • Látogatóink száma 2012.02.20-óta:
  „Csak dolgozunk keményem, hajtjuk a pénzt, S az alagút végén nem látjuk a fényt. Még több kell belőle, mert jobban akarunk élni, Csak közben megváltozunk és ettől kell félni. Mit fog érni a pénz, ha nem lesz már egészség? Ezért kockáztatni elég nagy merészség! Tegyünk kicsit másképp, mint ahogy eddig tettük! Ne úgy nőjön fel gyermekünk, hogy észre sem vettük! Hová vezet mindez? Eljön majd a vég! S akkor hiába mondjuk már, hadd maradjunk még! Gondoljuk át mind ezt, hisz repülnek az évek, Lassan megöregszünk és elmúlunk végleg! Van család, barátok, napfény és tenger, S még számtalan más, mitől boldog az ember! Értelem, érzelem, egymásra figyelés, Életünk csak egy van, nincsen ismétlés! Éljünk ma úgy, hogy a holnap szebb legyen, Szeretném azt, hogy mindenki így tegyen!”

  Akiket 2012-ben segítettünk

  [Not a valid template]

  Oltalom Karitatív Egyesület Wesley János óvoda /hajléktalan óvoda/ részére összesen:
  508 789 Ft.- értékben tudtunk segíteni.

  A Madarász utcai Gyermekkórház számára 250 500 Ft pénzbeli adománnyal tudtunk segíteni.

  A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség munkáját 508 000 Ft értékű természetbeli adománnyal segítettük.

  A szegedi és a debreceni újszülött mentő szolgálatnak 250-250 000 Ft Pénzbeli adomány és 17 000 Ft értékben természetbeli adomány.

  A II.sz. Sote Tűzoltó u.Gyermekklinika számára 300.000Ft pénzbeli adománnyal és 285 000 Ft természetbeli adománnyal tudtunk segíteni.

   

   

  [Not a valid template]

  II.sz.Gyermekklinika számára 100.000 Ft értékben játékot és 1200 ív színes kartonlapot adományoztunk hogy a mikulás és karácsonyi ünnepekre a gyermekjátszóházban a beteg gyerekek ajándékokat készíthessenek.Köszönet az adományozóknak!