• ремонт квартир СтройСила
 • Látogatóink száma 2012.02.20-óta:
  „Csak dolgozunk keményem, hajtjuk a pénzt, S az alagút végén nem látjuk a fényt. Még több kell belőle, mert jobban akarunk élni, Csak közben megváltozunk és ettől kell félni. Mit fog érni a pénz, ha nem lesz már egészség? Ezért kockáztatni elég nagy merészség! Tegyünk kicsit másképp, mint ahogy eddig tettük! Ne úgy nőjön fel gyermekünk, hogy észre sem vettük! Hová vezet mindez? Eljön majd a vég! S akkor hiába mondjuk már, hadd maradjunk még! Gondoljuk át mind ezt, hisz repülnek az évek, Lassan megöregszünk és elmúlunk végleg! Van család, barátok, napfény és tenger, S még számtalan más, mitől boldog az ember! Értelem, érzelem, egymásra figyelés, Életünk csak egy van, nincsen ismétlés! Éljünk ma úgy, hogy a holnap szebb legyen, Szeretném azt, hogy mindenki így tegyen!”

  Akiket 2015-ben segítettünk

  2015-ben alapítványunk az alábbiakban tudott segíteni:

  A Szegedi koraszülött mentő szolgálat javára 600.000.-Ft pénzbeli adomány átutalásra került, amelyet műszervásárlásra fordíthattak.

   

  A SOTE tűzoltó u.Gyermekklinika javára 600.000.-Ft, illetve Multi funkciós nyomtató, amely a mindennapi adminisztrációs munkát könnyíti meg.

  [Not a valid template]

  A SOTE Tűzoltó u.gyermekklinika javára Petrás Mária felajánlása.

  [Not a valid template]

  A kerámia a kialakításra váró kápolnában kerül elhelyezésre.

  Az Oltalom Karitatív Egyesület Wesley János Óvoda részére élelmiszer adományokkal tudtunk segíteni.

  [Not a valid template]